Wavy Canopy Edge of Mitcham Junction

From an article called “Houses That Go With The Job”.

19560128-the-sphere-mij-wavy-canopy

Mitcham Junction is architecturally more conventional, with the Stationmaster’s house forming the block lying parallel with the down-line. A canopy with a wavy instead of the more usual jagged edge projects below the level of the upstairs windows, out over the platform.

Source: The Sphere – Saturday 28 January 1956 from the British Newspaper Archive (subscription required)

Advertisements

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.